/ 08 Feb

Top 8 mooiste stranden van Griekenland

Griekenland heeft talloze prachtige stranden, elk met hun eigen unieke schoonheid en sfeer. Van het idyllische Santorini tot het populaire Mykonos, er is voor iedereen een perfect strand te vinden. Het strand van Elafonisi op Kreta is bekend om zijn heldere turquoise wateren en zachte roze zand, terwijl het strand van Navagio op Zakynthos bekend staat om zijn dramatische rotsformaties en baaien. Het strand van Balos, ook op Kreta, is een waar paradijs met fijn wit zand en kristalhelder water. Griekenland is een waar strandparadijs en de mooie stranden zijn een must-see voor iedere reiziger.

#1 Shipwreck Beach - Zakynthos

Shipwreck Beach, ook wel bekend als Navagio Beach, is een prachtig strand op het Griekse eiland Zakynthos. Het is bekend om de verwoeste scheepswrak die op het strand ligt en het heldere turquoise water en fijn wit zand. Het is een populaire bestemming voor toeristen en wordt vaak bezocht voor het spectaculaire uitzicht en de fotogenieke omgeving. Het is een van de meest iconische en fotogenieke stranden van Griekenland.

#2 Balos Beach – Kreta

alos Beach is een prachtig en idyllisch strand op het Griekse eiland Kreta. Het is bekend om zijn fijne, wit zand en heldere, turquoise wateren. Het strand ligt op een beschermd natuurreservaat en is enkel te voet of met de boot bereikbaar, wat bijdraagt aan de ongerepte en rustige sfeer. Balos Beach is een populaire bestemming voor toeristen en wordt vaak bezocht voor het relaxten van een dag aan het strand, het zwemmen en snorkelen. Het is een van de mooiste stranden van Kreta en een must-see voor elke reiziger.

#3 Limnionas beach – Samos

Limnionas Beach is een prachtig en ongerept strand op het Griekse eiland Samos. Het is bekend om zijn heldere, blauwe wateren en fijne, zandstrand. Het strand is omringd door groene heuvels en biedt een adembenemend uitzicht. Het is een rustige en rustieke bestemming, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen en ongestoorde dag aan het strand. Limnionas Beach is een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een afgelegen en idyllische strandervaring in Griekenland.

#4 Glyfada beach – Corfu

Glyfada Beach is een prachtig en populaire strand op het Griekse eiland Corfu. Het is bekend om zijn fijne, goudkleurige zand en heldere, blauwe wateren. Het strand biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder watersporten, restaurants en bars. Glyfada Beach is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een actieve en gezellige dag aan het strand. Het is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke strandervaring op Corfu.

#5 Tigaki Beach - Kos

Tigaki Beach is een prachtig en populaire strand op het Griekse eiland Kos. Het is bekend om zijn lang uitgestrekte, fijne zandstrand en heldere, turquoise wateren. Het strand biedt veel activiteiten, waaronder watersporten, restaurants en bars. Tigaki Beach is een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een gezellige en actieve dag aan het strand. Het is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke strandervaring op Kos.

#6 Myrtos Beach – Kefalonia

Myrtos Beach is een prachtig en bekend strand op het Griekse eiland Kefalonia. Het is bekend om zijn heldere, turquoise wateren en wit zandstrand. Het strand is omringd door hoge rotsen en biedt een adembenemend uitzicht. Myrtos Beach is een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een afgelegen en rustieke strandervaring. Het is een van de meest fotogenieke stranden van Kefalonia en een absolute must-see voor elke reiziger.

#7 Anthony quinn bay - Rhodos

Anthony Quinn Bay is een adembenemend strand op het Griekse eiland Rhodos. Het is bekend om zijn heldere, turquoise wateren en fijne, zandstrand. Het strand is omringd door hoge rotsen en biedt een prachtig uitzicht. Anthony Quinn Bay is een rustige en idyllische bestemming, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een ongestoorde dag aan het strand. Het is een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke strandervaring op Rhodos.

#8 Red beach - Santorini

Red Beach is een uniek en spectaculair strand op het Griekse eiland Santorini. Het is bekend om zijn roodachtige zand en steile rode rotsen die het uitzicht omringen. Het heldere blauwe water maakt dit strand een prachtige en fotogenieke bestemming. Red Beach is een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een ongebruikelijke en adembenemende strandervaring. Het is een absoluut hoogtepunt voor elke reiziger op Santorini.

Copyright © 2023 Alle rechten voorbehouden | Goedkoopreisaanbiedingen.nl